Risico’s die u niet wilt lopen
Uw huis, uw auto, de inrichting van uw woning; het zijn bezittingen waar u hard voor heeft gewerkt of lang voor heeft gespaard. Daar wilt u eenvoudigweg geen risico mee lopen. U wilt niet voor onverwachte kosten komen te staan, bijvoorbeeld door schade die u of één van uw gezinsleden heeft veroorzaakt of door een juridisch conflict. Dat valt alleen te voorkomen met een adequate verzekering.

Omdat het moet
Wij zien vaak dat cliënten het belang in zien van een verzekering, maar het afsluiten ervan ervaren als een vervelende verplichting. Weinig cliënten verdiepen zich met plezier in de verschillende productvormen, premies en polisvoorwaarden.

KMS Verzekering kan u helpen
KMS Verzekeringen adviseert u objectief en vakkundig bij het afsluiten en actualiseren van uw verzekeringen. Uw persoonlijke situatie, wensen en plannen staan centraal, niet het product. We luisteren aandachtig naar uw vragen en nemen mee wat voor u het belangrijkst is.

KMS Verzekeringen helpt u bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Daarnaast zullen wij u adviseren gedurende de looptijd en bijstaan bij iedere schade.