Sinds 1996

KMS Verzekeringen B.V. is sinds 1996 een onafhankelijk financieel advieskantoor. Wij zijn echter geen doorsnee financieel advieskantoor. In een wereld waarin er van u als consument en ondernemer steeds meer wordt verwacht dat u zaken zelf regelt, zijn wij er juist om u te ontzorgen met betrekking tot uw risico’s en pensioen.

Klant centraal

Wij hebben langdurig werkervaring opgedaan bij verschillende grote banken en intermediairs. Bij deze grote banken en intermediairs stonden marketingtermen als `klant centraal` en `klanttevredenheid´ hoog op de agenda. Maar in de praktijk kwam hier veelal weinig van terecht. De klant komt standaard terecht bij een callcenter en wordt hopeloos doorverbonden waarbij hij telkens zijn vraag of probleem kon herhalen.

Persoonlijk contact

Wij geloven dat dit anders kan. Tegen dezelfde, zo niet lagere prijsstelling. Efficiënt en digitaal werken als hulpmiddel om u, de klant, volledig centraal te stellen. Geen callcenter, maar persoonlijk contact met een adviseur die u bij naam kent en weet hoe uw bedrijf eruit ziet.

laten zien dat het ook anders kan

“Gelukkig! Onze relatie heeft een schade of probleem” Dit klinkt wellicht vreemd in uw oren, maar deze uitspraak wordt vaak geroepen bij ons op kantoor. Natuurlijk hopen wij niet dat u een schade heeft of krijgt. Maar een schade of probleem is voor ons bij uitstek het moment om te laten zien dat het ook anders kan. Bij een schade staan wij u bij, zullen wij kritische vragen stellen aan de verzekeraar en indien nodig een contraexpert inschakelen. Alles om uw belangen veilig te stellen en tot een adequate schadeafwikkeling te komen waar u tevreden over bent.

up-to-date

Dit in combinatie met up-to-date vakkennis, jarenlange ervaring in de branche en volledige onafhankelijkheid maakt ons tot uw adviseur voor de toekomst. Wij werken samen met bijna alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en kunnen tevens gebruikmaken van onze partners op de assurantiebeurs.

Adviseur Dirk Kaptein is sedert 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening. In vervolg op zijn militaire dienstplicht is Dirk gaan werken als boekhouder. Na het behalen van diversen branche gerelateerde opleidingen is hij sedert 1996 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Het bedrijf is begonnen als Kaptein Assurantie Service en later omgedoopt in KMS Verzekeringen B.V.

Dirk heeft een feilloos gevoel voor cijfers en spreekt de taal van een ondernemer. Met zijn jarenlange ervaring is hij voor iedere ondernemer een gesprekspartner op niveau. Daarnaast zal Dirk nooit schromen om zijn mening aan u als ondernemer te geven.

Dirk Kaptein
Nando Smit

Nando Smit heeft 20 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening bij diverse grote financiële instellingen. Nando is een prettige gesprekspartner en heeft de kunde om complexe materie ‘plat te slaan’ zodat een cliënt het begrijpt en een weloverwogen keuze kan maken. Nando is ruim 10 jaar betrokken als vakdocent en assessor. Hij gaat voor een langdurige totaalrelatie en zal alles in het werk stellen om deze te behouden. Wat vaak als bijzonder prettig wordt ervaren, is dat Nando de diverse onderdelen van het vak (Schade/risicomanagement, Pensioen, Verzuim alsmede Vermogen) tot in detail verstaat. Dit maakt hem een allrounder en zorgt er voor dat een relatie slechts één adviseur nodig heeft. Nando is Erkend Financieel Adviseur (EFA) en beschikt over alle verplicht gestelde WFT-diploma’s die in Nederland beschikbaar zijn.

Meer weten?
Neem contact op met een adviseur